Voor wie?

Voor nieuwsgierige mensen die innerlijk willen groeien en die antwoorden zoeken op vragen zoals: Wie of wat ben ik? Wat drijft mij? Wat is de zin van het leven? Wat is de zin van míjn leven? Wat is er nog meer tussen hemel en aarde?

Misschien heb je al eens een training gevolgd of retraite gedaan. En ben je daar enthousiast over. Er is immers een keuze te over aan goede trainingen, workshops en retraites op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Maar soms ontdek je dat ze beperkt zijn in tijd of onderwerp, óf dat ze vanuit een bepaalde richting of visie worden gegeven.

Dan is het minder gemakkelijk een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod, omdat dat niet is afgestemd op jouw eigen behoefte. Of je hebt, naast het volgen van een training of het deelnemen aan retraites, behoefte aan begeleiding-op-jouw-maat.

Ook kan het zijn dat je helemaal niet in groepen mensen naar jouw antwoorden wilt zoeken, maar dat je die wilt ontdekken in een privé-gesprek, op een tijdstip dat jou schikt.